Najnovšie recenzie zo sekcie Digestory
- pekný dizajn
- oproti predošlému tichý
Zlá montáž diery na komíne sú menšie ako skrutky musel som ich zväčšovať vŕtačkou.
spoojny s produktom
- Nie
BEKO BHCA94640BH
Pridané: 12. novembra 2024
(naposledy upravené 12. novembra 2024)
Zakúpený v TPD.sk
- Nízka cena
- Poškodený ventilátor, mal som dve možnosti : vrátiť ako reklamáciu alebo si to opraviť sám. Ľahšie bolo si to opraviť sám
Už viem, prečo bol digestor na predaj za zníženú cenu...nikdy viac turecké výrobky..
- funguje
zatial nic
Produkt som si vybrala na odporúčanie, zatiaľ ho nemám nainštalovaný (novostavba RD)
- Male
- lahke
- prenosné
- dlhý napajáci kábel
- pogumovaný spodok
- Hlučnosť
Netreba montovat nič na stenu čize ak mate malu kuchynu a nechcete davať nič na stenu tak toto je ideálna voľba ako cenou tak výkonom. V byte nieje konečne tolko pary. Odsaje tak cca 70% par vychadzajucich z hrnca ale 100% sa ani od tak maleho pristroja čakat nedá a mal som aj velký digestor na stene a bolo to to iste cize kupu urcite nelutujem. Matny povrch je super a hlavne ta variabilita je TOP. Na trhu je asi jediny a zabtu cenu neni čo riesiť.
Pozor nevhodne ak mate plyn !
za tú cenu som príjemne prekvapený
- Design
- Vyššia hlučnosť
- Digestor je pomerne dosť tichý aj na najväčšom výkone
- Jednoduché ovládanie
- Možnosť zmeny teploty farby osvetlenia
- S digestorom nebola dodaná hadica na odvod vzduchu, v popise je to ako súčasť dodávky.
- Digestor sme objednávali ako biely, tak pôsobí aj na obrázkoch. V skutočnosti je biely iba predný ovládací panel. Ostatné je všetko s nerezu. Mohlo by sa to v popise upraviť, aby si ľudia nemysleli , že je celý biely. To isté zrejme platí aj pri čiernej farbe.
Inak s digestorom spokojnosť.
- Cena a kvalita
- Siroke moznosti odvodu vzduchu
- Pomerne tichy
- Pomerne vykonny
Je to jeden z mala digestorov, ktore umoznuju odvod vzduch aj zboku zo zadnej strany.
Otvory sa daju pre kutilov aj prisposobit.
- Dodaný digestor dobre odsáva pary a pachy pri varení
- Dobré osvetlenie digestora
- Keď ide na maximum, je dosť hlucny
Nemôžem moc hodnotiť, lebo neviem či som dostal správny produkt. Podľa typového čísla áno, výkon motora sedí, napájanie sedí, rozmery sedia, ale ovládací panel je úplne iný, časovač chýba, digitálny display rovnako chýba, tak neviem povedať kde nastala chyba, keďže po telefonickom rozhovore má obchod presviedčal, že som dostal správny produkt, ale obrázky nesedia, či robí chybu výrobca, či obchod, keďže aj výrobca dáva rovnaké obrázky a rovnaký popis.
Z dôvodu splnenia mojej jedinej podmienky dobrému odťahu pár a pachov z kuchyne som si digestor ponechal, keďže už bol osadení pri zistení nedostatkov.
Electronic star sľúbil v telefonickom rozhovore, že sa pracuje na zmene obrázkov, tak som zvedavý či sa tak stane. Potom zmením aj ja recenziu.
- kvalita
Reakcia značky Electrolux
Dobrý den, děkujeme Vám za vložení recenze na náš spotřebič. Pevně věříme, že jste s odsávačem naší značky spokojeni. Aby byl Váš příspěvek co nejužitečnější a pomohl i dalším zákazníkům při rozhodování ohledně zakoupení nového spotřebiče, poprosíme Vás o změnu recenze, pokud je to možné nebo o vložení dalšího hodnocení. pozdravem Team Electrolux
všetko OK
- najlepšia cena na trhu
- Dizajn
- Relatívne aj cena
- Výkony
- Svetlo by mohlo byť riešené troška inak
- Výrobcovia digestorov by mali prehodnotiť používanie prívodného kábla, skôr by som používal svorkovnicu a nech si každý zákazník zapojí kábel podľa seba ako mu vyhovuje
- Kryt komínu by mohol byť riešený kvalitnejšie za tú cenu
- Musel som dať podložku pod magnek, ktorý drží otvárací panel, zle dosadal na jednej strane.
- dobrá kvalita k cene
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »